NonSmokers.DK - Kvit Røgen Behold Smøgen - E-Cigaretter, E-Piber & Rygevæsker


Dansk English
Valuta:
Forside » Produktinformation
Kategorier
Information
Bestilling
Støtte & Sponsorater
Bloggers
Handelsbetingelser
Reklamationer
Produktinformation
Fragt & Forsendelse
Fortrolighed
Om os
Anvendelse
Sitemap
Links
Kontakt os
Info Center
FAQ
Partner program
Partner information
Partner program FAQ
Partner login
Artikler
Nye artikler
Alle artikler
Nyheder ->
Produkter
Rygestop
Vores kunder siger
Følg os
Sponsorater
DADAFO
Produktinformation Produktinformation

NonSmokers.DK er en af danmarks første, og samtidigt Danmarks største forhandler af e-cigarettere-piber og tilbehør til elektroniske cigaretter, eller e-smøger.

Hvad er e-cigaret ?

Elektroniske cigaretter, cigarer og piber - i daglig tale kaldet: e-cigaretter, e-cigarer og e-piber er alle erstatnings produkter for de traditionelle forbrændingsprodukter (røgtobakken).

Hvad er de sundhedsmæssigt fordele ved e-cigaret produkterne ?

Ved at vælge cigaretter med damp i stedet for de traditionelle cigaretter, undgår man nemt en lang række skadelige stoffer, der opstår når tobakken forbrændes, herunder også sodpartikler og tjære der er direkte medvirkende til hjertekar sygdomme, lungekræft og KOL.

Hvordan smager og føles dampen fra e-cigaretter ?

E-cigaretterne og de andre elektroniske rygealternativer producerer en kraftig damp med smag.
Dampen føles som røg når den inhaleres og vælger man at bruge væsker med nikotin indhold, som for de fleste rygere er det nemmeste - i forbindelse med et rygestop - får tilført nikotin gennem dampen, akkurat som med en traditionel cigaret eller pibe.

Hvad kan man få af e-cigaret og e-pibe tilbehør ?
 
Hos NonSmokers.DK har vi et stort sortiment e-cigaret væsker, tilbehør og reserveldele til de gængse og meget forskellige e-cigaretter, e-piber der eksisterer på markedet. Vi har alt fra komplette e-cigaret startsæt, e-pibe startsæt, og færdigblandede rygevæsker (e-liquid) til e-cigaret forbrugesmaterial og reservedele:

Kan man få reservedele til andre e-cigaretter ?

Hvis du står og leder efter noget helt specifikt e-cigaret tilbehør er du altid velkommen til at spørge også selvom du ikke kan finde det på shoppen. Der er en god chance for at vi ligger inde med det du lige mangler.

Alle produkter er elektroniske alternativer til cigaretter og piber - altså et produkt der ikke indeholder samme farlige stoffer og partikler som normale røgprodukter.

Hvordan fungerer en e-cigaret ?

E-cigaretter, E-cigarer og E-piber fungere ved opvarmning af en væske med smag (med eller uden nikotin).

Ved opvarmningen af væsken i e-cigaretten skabes der damp og frigøres smag (evt. også nikotin).

Dette sker uden en egentlig forbrænding, og derfor forurener man ikke sine omgivelse med røg, sodpartikler, og forbrændings-affaldsstoffer som tjære og ca. 3800 andre - herunder - direkte kræftfremkaldende stoffer.

Hvilke dele består en e-cigaret af ?

1. Batteri - strømkkilden i en e-cigaret eller e-pibe (Genopladeligt Batteri)

2. Atomizer - fordamper/brænder-anordning + artridges (væskebeholder)

Atomizere eksistererer i mange forskellige varianter. Fx. atomizer, tank atomizer, cartomizer, cartomizer m./tank, clearomizers osv.

De nævnte eksempler er alle fordampere (atomizer typer) i forskellige konstruktioner og fungerer alle ved  at de opvarmer væske og producerer damp. 

Hvilken e-cigaret eller e-pibe skal jeg vælge ?

Som udgangspunkt kan model og størrelse osv. virke som en vigtigt faktor, men det er vores erfaring at dampmængde smag og interval mellem genfyldninger/opladninger er vigtigere har mere at sige i forbindelse med en decideret rygestop.

Det at dampmængde og evt. nikotinmætning kan afdække behovet er en langt vigtigere faktor - end at størrelse på cigaretten.  Derfor anbefaler vi i dag at man kigge på sit forbrug af traditionelle røgprodukter og tilpasser sit indkøb af startpakker tilbehør osv. efter dette forbrug.

Ryger man 20-30 stykker om dagen, skal man ikke gå efter de helt små modeller, da man så ustandselig skal genfylde og oplade e-cigaretten. Der ka en model med lidt større batteri og måske en væskekammer være et fornuftig valg - f.eks er EGO-T, EGO-C eller EGO CE5 startpakkerne i den kategori det giver den længste "ryge"-tid for brugeren uden påfyldning eller opladning.

Ryger man mange cigaretter om dagen, og ikke har tid til at lade og genfyldninger - kan det ovenstående modeller anbefales.

Det vigtigste i forbindelse med f.eks et rygestop er at det ikke skal være nemmere at tænde en smøg, og det bliver det hvis man konstant løber tør for væske eller strøm i løbet af dagen.

Bruges produktet bare i sammenhænge hvor man bare skal kunne dække et kort møde eller tage de værste abstinenser på flyveturen, kan de mindre modeller sagtens dække behovet.

Det er samtidig vigtigt at understrege at vi ikke anbefaler vores produkter til folk der ikke ryger, og hvis man som ikke-rygere alligevel skulle ønske at dampe på e-cigaretter - anbefales det på det kraftigste at de helt undgår at bruge nikotinholdigevæsker, da nikotinen kan gives samme bivirkninger og afhængighed, som kan opleves ved normal rygning.

Du skal derfor også være over 18 år for at handle på NonSmokers.DK.

I dag ved har de fleste e-rygere allerede en god idé om hvad der menes med tekniske udtryk som f. eks. atomizers, e-liquid og cartridges / kapsler, men for at undgå misforståelser, og samtidigt give den ukyndige og eventuelle nye bruger et indblik i produkterne, har vi lavet en kort oversigt og forklaring til de forskellige komponenter/begreber og deres funktion.

Om e-cigaret batterier og opladere til batterier

Genopladelige (litium-ion) batterier - i forskellige form og udseender, hvis formål er at forsyne forstøver/atomizer med elektricitet. Generelt gælder det for batterier, at de ikke skal udsættes for meget høje eller meget lave temperaturer, de skal behandles forsigtigt, og kontaktfladeren, skal holdes rene og tørre.

Der benyttes typisk genopladelige Litium-ion batterier da de giver en højere strømstyrke, og har samtidigt langt mere kapacitet. Vi kender litium-ion teknologien fra mobiltelefoner, bærbare computere mm.

De lidt større batterier i vores produkter holder typisk til ml. 500-700 opladninger afhængigt af bl.a. opladnings-frekvens og metode.

Sørg så vidt muligt altid for at aflade batterierne helt, og oplade dem helt, producenterne anbefaler typisk at der oplades i helt op til mellem 6-8 timer første gang. De fleste opladere "klarmelder" dog efter et par timer.

I kortere perioder hvor du ikke bruger den elektroniske cigaret eller pibe, bør du afmonterer batteriet løst så de der 2-3 mm. afstand mellem batteriet og forstøverdelen, da der i nogle tryk-kontakter batteriet kan bruge en smule "standby" strøm.

Atomizerens (Brændere eller forstøveren) størrelse, type og antalllet af varmespoler (coils), samt modstanden i spolen, hvor meget strøm batteri leveres (evt. indstilles til), konsktruion og materiale osv. er medvirkende faktorer til hvor mange timer et batteri holder før det igen skal oplades.

Man bør som minimum have to batterier, hvis man ønsker at erstatte den normale rygning med e-rygning, da man ellers risikerer at skulle vente på at batteriet lader op og ikke har noget at ryge på i mellemtiden.

Atomizer - Brændere, forstøver, fordampere

En forstøver er den af e-cigaretten eller e-piben der opvarmer luften der passerer gennem eller henover væsken i mundstykket. Når der suges aktiveres en mikrofon- eller tryk-ventil i batteriet, hvorved forstøveren opvarmer kapslens indhold (e-liquid) til en temperatur der hvor de aktive stoffer m./smag (herunder evt. nikotin frigives).

Dette sker helt uden en forbrændingsprocess.

Forstøveren væsketilførsel har direkte indflydelse på mængden af røg, så har du købt en cigaret der giver dårlig røg, eller har tabt evnen til at afgive "røg" med tiden, kan du i de fleste tilfælde bare nøjes med at udskifte forstøver-delen/forstøveren. Der eksisterer mange forskellige forstøver typer, til brug sammen med filtra/cartridges, og med/uden væskebeholder.

I dag fås forstøvere, cartomizer, clearomizer mm. i mange forksellige varianter med både topfødning, og bundfødningsystemer.

Cartridges - Mundstykker, Kapsler, Tanke, Filtre

De traditionelle atomizere, benyttes filtre hvori væsken opbevares i enten en fibermedia, eller en små tankkapsler med flydende væske. De traditionelle kamre der kan tages af atomizeren, og påfyldes kaldes cartridges. Mundstykker ligner på de fleste tidligere e-cigaretter filteret på en normal cigaret, i andre tilfælde ligner de mundstykket på et cigaretrør (andenæb).

Mundstykker/Kapsler er lavet forskelligt, og er af meget forskellige størrelse og diameter. Dette betyder noget praktisk for den daglige brug. Dette skal du sammenholde med  vægt, størrelse skal du overveje hvordan du normalt "ryger".

Catridges (aka e-kapsler) kan fås i mange forskellige smagsvarianter, og nikotinstyrker. Man bør ikke vælge stærkere kapsler end man normal ryger. Hvis man ryger 40 light cigaretter om dagen, kan det godt være en god idé at tage kapsler med høj nikotin indhold, men som udgangspunkt bør man prøve sig frem og finde en der dækker behovet.

E-liquid / E-juice (aka Rygevæsk)

Færdigblandet rygevæske (PG/VG væske m. smagsoncentrat). Væsken fås på små flasker fra 10 -50 ml. Man kan påfylde brugte eller tomme kapsler med den væske, og kan på denne måde spare penge på at købe kapsler der er fyldte på forhånd. Dette svare lidt til hvad vi kender som "hjemmerullede".

Der skal afhængig af kapslens størrelse, og sugeevne, dryppes så filteret er fugtigt uden at være gennemblødt. Har du fået overfyldt kapslen, skal du ikke holde cigaretten opad før du har røget på den et par minutter, da du risikere at få væsken i munden, det smager grimt, og det kan give anledning til at e-rygning smager grimt langt tid efter.

Vigtigt vedr. opbevaring af e-væsker eller beholdere med e-cigaret væsker

 • Opbevar ikke e-liquid eller filtre, cartridges osv. indefor rækkevidde af børn, husdyr eller tæt på fødevarer.
 • Opbevar altid e-liquid mørkt og køligt for at bevare smagen, kapsler der har være udsat for udsvinger i temparatur kan tilegne sig en lidt kedelig oxideret smag.
OBS!
Vi anbefaler at man ikke eksperimenterer med rygevæsker, eller tilsætningsstoffer til den færdigproducerede e-liquid fra forhandleren, uden at have et grundigt kendskab e-liquids kemiske sammensætning,
Indkøbskurv mere
(Indkøbskurven.er tom!)
 Kurvens Indhold 
Mest købte
01. E-Liquid - TOBAK
02. E-Liquid - Mentol
03. E-Liquid - Tobak (MRL)
04. CE5 Clearomizer Coil
05. 5-Pak Mini eCig Kapsler (9...
06. T-REX 520 E-Cig Startpakke...
07. CE5 Clearomizer
08. Atomizer (T-REX 520)
09. 5-Pak eCig/Stick (801/808)...
10. E-Cigaret Penstyle (DSE801...
Tilbud mere
Mini E-Cigaret M401C - Dobbelt Startpakke
Mini E-Cigaret M401C - Dobbelt Startpakke
249,00 DKK
 199,00 DKK 
Nyhedsbrev
Modtag vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud ca. en gang om måneden. Din e-mail adresse bliver hos os!
Facebook
RSS Nyheder

 • Brev fra de europæiske dampforeninger til WHO
  By DADAFO Dansk e-Damper Forening (DADAFO) er medunderskriver på et brev til WHO, sendt til Dr. Margaret Chan, ansvarlig for planlægningen af WHO?s kommende COP6 møde i Moskva. Brevet er sendt fra den fælleseuropæiske forbrugersammenslutning EVUN (European Vapers United Network). Dear Dr Chan, As their representatives, we write to you on behalf of European users of electronic […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: Brev fra de europæiske dampforeninger til WHO

 • Fynbus sidestiller e-damp med cigaretter
  By DADAFO I et misforstået forsøg på at følge DSB?s nye regler, så sidestiller Fynbus nu e-damp med cigaretter ved Hovedbusterminalen på Odense Banegårdscenter ? et af de mest forurenede steder i Odense. Selv om Hovedbusterminalen ved Odense Banegårdscenter er et udeareal og er befærdet med forurenende busser og store dieseltog fra skinnerne lige overfor, så har […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: Fynbus sidestiller e-damp med cigaretter

 • Vi burde fejre e-damp, ikke sidestille det med røg
  By DADAFO Når jeg går i gaderne i New York ser jeg flere og flere mennesker bruge e-cigaretter. Jeg ser dem nyde deres e-cigaretter uden for barer eller mens de går ned af gaden, og det er nemt at forestille sig, at disse e-cigaretter har erstattet deres tidligere form for tobaksindtag – cigaretter. Jeg føler med det […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: Vi burde fejre e-damp, ikke sidestille det med røg

 • At skifte fra cigaretter til e-damp
  By DADAFO Det er ikke altid nemt at skifte fra cigaretter til den elektroniske version. Her er der 3 forskellige råd, der kan guide dig gennem den første tid, der enten kan gå så let som ingenting, eller være en smule sværere end du havde regnet med. Som ryger har du måske ønsket at stoppe, men været […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: At skifte fra cigaretter til e-damp

 • Sundhedseksperter i Skotland støtter e-damp
  By DADAFO For første gang er e-cigaretten inkluderet i NHS? (National Health Scotland) retningslinjer, for hvordan man bedst kan hjælpe rygere med at kvitte cigaretterne. Dermed er Skotland et af flere lande der nu begynder at erkende e-cigarettens kvaliteter. Flere og flere landes sundhedsmyndigheder begynder at anerkende e-cigarettens kvaliteter, og nu følger Skotland efter, det skriver den […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: Sundhedseksperter i Skotland støtter e-damp

 • Sverige forbyder nikotinholdige e-væsker
  By DADAFO I noget der ligner et selvmål for folkesundheden, har et af forgangslandende på røgfri tobak området, Sverige, valgt at forbyde nikotinholdige e-væsker. Det kan også få store konsekvenser for e-damp i hele EU. En dom i den svenske forvaltningsret kommer til at få store konsekvenser for de svenske e-dampere, for i fremtiden vil alle nikotinholdige […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: Sverige forbyder nikotinholdige e-væsker

 • Forskere: E-cigaretten er langt bedre end nikotininhalator
  By DADAFO Amerikanske forskere fra fire universiteter konkluderer i en forskningsrapport, at e-cigaretter er langt bedre til rygestop end nikotininhalatorer. Forskere fra fire forskellige amerikanske universiteter er ikke i tvivl efter de har gennemført deres seneste forskning, e-cigaretten er langt bedre på alle parametre end nikotininhalatorer. Forskerne der bl.a. kom fra Rutgers-Cancer Institute og College of Medicine […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: Forskere: E-cigaretten er langt bedre end nikotininhalator

 • Hvor giftig er e-væske egentlig?
  By DADAFO Europæiske embedsmænd, uden nogen viden inden for toksikologi, har gennem flere år fejlagtigt klassificeret nikotinholdig e-væske som værende ekstrem giftig. Det mener den engelske brancheforening ECITA, der har fået et anerkendt konsulentbureau til at anbefale en omklassificering. I flere år har der været stor forvirring om, hvordan e-væsker indeholdende nikotin bør klassificeres under CLP (Classification, […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: Hvor giftig er e-væske egentlig?

 • E-cigaretter kan være gavnlige for rygere med astma
  By DADAFO Ny forskning viser, at rygere med astma med stor fordel kan skifte til e-cigaretter, for at reducere byrden ved rygerelaterede astma symptomer. I maj i år kom nye forskningsresultater frem, der viser at e-cigaretter ikke påvirker personer med astma, og derfor kan e-cigaretten være et godt alternativ for astmatikere der har svært ved at slippe […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: E-cigaretter kan være gavnlige for rygere med astma

 • DADAFO: Ældre kan stoppe med at ryge uden afsavn
  By DADAFO Frem for at presse ældre rygere til at stoppe med at ryge, ved at bruge ineffektive nikotinpræparater og lægemidler, så bør man i stedet tilbyde dem e-cigaretter og kyndig vejledning i brugen af dem. Det er et spørgsmål om øget livskvalitet, mener forbrugerorganisationen Dansk e-Damper Forening (DADAFO). I Københavns Kommune er hjemmehjælperne nu begyndt at […] This is a post from dadafo.dk - Read the original post here: DADAFO: Ældre kan stoppe med at ryge uden afsavn
co2 neutral e-cigaretter forhandler Copyright © 2008-2013 by NonSmokers.DK · All rights reserved.

NONSMOKERS.DK | SANDHØJEN 7 | 2720 VANLØSE | DENMARK | CVR: 19329933 | KONTAKT

xml sitemap Sitemap
co2 neutral ecigaret forhandler
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler