901 LR Atomizer - 1,5 Ohm

Fra: SLB

Giver en god kraftig damp.

29,00DKK
  • Køb 5 eller flere til 27,50DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 25,00DKK pr stk.
Model/varenr.: AT-901-LR
Vægt: 0,005
Lager: På lager

 

LR Forstøver (Atomizer) m./ Lav Modstand (LR = Low Resistance) til e-cigaretterne DSE901 (Classic) DSE905 (Screwdriver)

Disse atomizers / forstøvere har lavere modstand (1.5 ohm) end normale 901/905 atomizers (ml. 2.2). Det betyder ganske enkelt at denne forstøver varmer mere og med mere effekt end normale forstøvere.
LR atomizeren belastes således mere under brug, suger mere strøm og har en korterer levetid end en normal forstøvere. Dette betyder også at batteriet med en lav modstandsforstøver typisk har en lidt kortere holdbarhed.

Derfor er det også ekstra vigtigt at man sørger for at holde forstøver- / atomizer-kammeret fugtigt under brug.

Vær opmærksom på at disse forstøvere kun leveres med "defekt ved modtagelse" garanti, dvs. der skal reklameres indenfor 24 timer efter modtagelse.

Vi anbefaler disse LR atomizers til den erfarne e-ryger, eller bare til e-rygere der vil have max. damp, og er villig til at udskifte forstøvere oftere.

Kompatibel med:
Classic 901, DSE905 (Screwdriver/Nomad) m. fl.

04/01/2011

LR atomizeren har givet vores DSE 901 nyt liv, og den er blevet et godt supplement til vores T-Rex, som ellers var blevet den foretrukne \"dampmaskine\". Det er rart også at have en en e-cigaret, hvor batteriet ikke skal aktiveres manuelt. LR atomizeren gør, at \"rygeoplevelsen\" er sublim, og meget i nærheden af en \"rigtig smøg\", bare med en bedre smag og virkning :-) Liza & Kai Juul

22/02/2011

901 atomizeren som for mig er en af de atomizeren der bringer smagen bedst frem (læs rund og mild) samt levere et medium halskrads.. Dette er turbo udgaven som giver lidt mere af det bedste.. desvære kan man komme til at give disse atomizere for meget væske og kan opleve væske leak. Anbefales til batterier over 360mah

Tilføj anmeldelse:
LIGNENDE VARER