Mest solgte

Her er vores udvalg af eCigarer (Elektroniske Cigarer) - som i bund og grund fungerer på samme måde som både en e-cigaret og e-pibe, men hvor der er lagt vægt på udseendet at det ligner en normalt cigar. eCigar startpakkerne indeholder som udgangspunkt ikke rygevæske eller e-liquid.

For ekstra rygevæsker til påfyldning se kategorien E-liquid


Model/varenr.: SP-DW260
0 anmeldelser

Elektronisk engangs-cigar. Boge's DW 260 e-cigaren leveres fuldt opladt og med påfyldt væske og giver omkring 800 sug.

Fra: BOGE

Mængderabat på dette produkt - spar op til 20 %

*** UDGÅET ***
+45 38761145

Lager: Ikke på lager

E-Cigarer - Garanti:

Alle vores E-cigar startpakker leveres med 30 dages garanti - ladere er undtaget, på dem gives hele 12 måneders garanti. Selvom produkterne er lavet af højeste kvalitet, kan der forekomme fejl, og der vil være slitage på delene, især ved hyppigt brug. Alle dele undtagen ladere skal derfor ses som forbrugsprodukter, og ikke som traditionelle elektronikprodukter. Levetiden for en typisk atomizers forventes at være ml. 15-45 dage afhængig af både brug og vedligholdelse. Batteriers levetid varierer meget afhængigt af både størrelse og type, typisk ml. 3-12 måneder. Batterier kan dog nemt holde længere end dette men ydelsen på batteriet vil typisk dale betydeligt med tiden, dette er normalt for genopladelige batterier.

E-Cigarer Håndtering:

E-Cigar batterier, e-Cigar mods, Elektroiske piber og kaldet e-piber mm. kan indeholde mikro-processorer og/eller mikro-elektriske kredsløb. Der er altså tale om meget kompakt og avanceret teknologi. Brugeren bør derfor opbevare og håndtere disse med ekstra omhu, samt rengøre gevind, kontaktflader jævnligt.
Vi anbefaler brugerne IKKE at opbevare deres elektroniske cigaretter sammen med metaliske dele eller magnetiske emner.