iTaste VV Startpakke - v3.0

Innokin e-Cigaret startkit med variabelt batteri (800mah) + 5 stk. iClear16 Clearomizers.

*** VAREN ER IKKE TIL SALG ***
+45 3876 1145

Model/varenr.: SK-ITASTE-VV3
Vægt: 0.350
Sort
  • Farve: Sort
Lager: Ikke på lager

INNOKIN ITASTE VV (V3.0) - STARTKIT MED MANGE FUNKTIONER I GOD KVALITET

Innokin
har med denne e-cigaret skubbet lidt til de traditionelle ego startpakker med de runde batterier, ved at lave batteriet i denne pakke kvadratisk, hvilket giver den en spændende look.

Batteriet på denne e-cigaret giver adgang til alle 510/510-EGO atomizere og er udover at være regulerbart med både volt og watt og kan oplyse brugeren om modstanden på atomizeren - samt foreslår hvilke volt man skal dampe på, har den et fint lille blåt LED i enden.

Batteriet lades via Micro-USB stik (flad model) i bunden, som også giver adgang til passthru brug, dvs. at man kan dampe medens batteriet lader op.

Der medfølger 5 stk. iClear 16 Dual Coil Clearomizers, som blot kan fyldes med væske og så kan man påbegynde dampning.

iClear 16 Clearomizere er baseret på designet/teknikken fra CE5 og REDUX med den ene forskel at der på iClear 16 er monteret to seperate varmespooler (coils) i varmekammeret, så dampproduktionen i teorien producerer dobbelt så meget damp som mange enkelte coils clearomizers, hvilket selvfølgelig giver sig til udtryk på både smag og dampoplevelsen.

Læs mere om batteriet funktioner på fanebladet specifikationer 

iTaste VV kittet indeholder:

1 stk. iTaste VV batteri (800mah)
5 stk. iClear 16 Dual Coils Clearomizer
1 stk. 240V Adapter m./medfølgende USB lader.
1 stk. Brugervejledning (UK)

Specifikationer / Funktioner:

Variable Voltage:
iTaste VV v3.0 voltage kan justeres fra 3,3–5,0 volt i trin af 0,1

Variable Wattage:
iTaste VV v3.0 Wat kan justeres fra 6,0–11,0 Watt i trin af 0,5

Ohms meter:
The iTaste VV v3. detekterer automatisk modstand på atomizer (ohm)

Puff Counter:
iTaste VV v3.0  tæller/registrerer selv hvormange sug der tages, tælleren nulstilles automatisk hvergang iTaste batteriet slukkes.

Korslutning / Atomizer Beskyttelse:
Kortslutningsbekytttelse hjælper med at beskytte iTaste VV batteriet mod defekt atomizere. Registrerer iTaste batteriet en defekt atomizer gå batteriet i beskytttelsetilstand og kan ikke bruges indtil den defekte atomizer fjernes.

Overopladning / Opladningsbeskyttelse:
The iTaste VV v3. overvåger batteriet spænding og afbryder automatisk opladning når batteriet er fuldt opladet.

LED Batteri indikator:
The iTaste VV v3.0 batteriet benytter et avanceret batteri indikator system, der gør at aktiveringsknappen på batterier lyser i en af 3 farver for at indikerer mængden at strøm. Fuldt opladet lyser knappen grøn, halv opladet gul, og rød når genopladningn er nødvendig.

Overlegen Batteri Cyklus:
Innokin iTaste VV v3.0 Starter Kit indeholder et 800mAh Polymer Li-Ion genopladeligt batteri.

510/510-EGO Threaded:
iTaste VV v3.0 har standard 510/510-EGO gevind 510 der giver mulighed for at monterer andre clearomizere og atomizerenheder, herunder selvfølgelig også Innokin egne iClear16 og iClear30 clearomizers.

TÆND/SLUK Batteri knap:
3 hurtige tryk efter hinanden tænder og slukker batteriet. Man bør slukke batteriet når det ikke bruges, eller man har det i lommen.

10-sekunder Cut-off:
Holdes knappen på batteriet nede i 10 sek. eller mere (når batteriet er tændt) wil batteriet lave cut-off og slukke. Dette gøres for at sikre at atomizeren ikke overophedes og går i stykker.

Pass Through (Passthru brug under opladning)
The Innokin iTaste VV v3.0 oplades gennem Micro-USB stik i bunden af batteriet gennem en USB port. Bruges af denne port giver brugeren mulighed for at opladed og dampe på e-cigaretten medens den oplader.

Information på LED display:
The iTaste VV v3.0 tydelige LED display viser modstand (ohm), volt, wat, atomizer vol output, sug-tæller, og sidst benyttede indstillinger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
LIGNENDE VARER