Best Sellers

E-cigaretter i naturlig størrelse eller en der bare er tæt på en normal cigaret - finder ud her de mest populære mini-ecigaretterne gamle såvel som nyere modeller. Mini e-cigaretterne, som stadig er populære, havde sit absolutte peak i perioden 2008-2011. Bla. pga. batteriernes korte levertid blev de afløst af modeller med lidt kraftigere og større batterier, f.eks eGo, og de mange eGo kloner.

Mini e-cigaretter er ved at komme på banen igen, og er nogle af den endda mindre en tidligere, da man for alvor har lavet smart transportable ladebokse i cigaretboks størrelse, så de små batterier kan lade op når man ikke damper på dem (medens de ligger i boksen). Desuden er kapaciteten på batterierne blevet langsomt men sikkert bedre, så vi forventer en del nye og spændende produkter i denne kategori i den nærmeste fremtid.

Model: SK-D5PLUS
1 reviews

The simulation of the e-cigarette wasn’t perfected until now.

Quantity discount on this product - save up to 25 %

52,50 DKK
Availability: In stock

I kategorien her finder du 3-delte og 2-delete e-cigaret systemer, med både traditionelle atomizer cartrdiges med vat, cartomizers, og cartridges med flydende væske. Fælles for alle disse systemer er at påfyldes de tidsnok, dvs. først væskemediet er tomt holder selve brænderdelen (atomizeren) længere.