eCig EGO Variable Voltage Battery (900mAh)

Batteriet kan justeres til at leverer hhv. 3.2V(rød), 3.7V(rød/blå), 4.2V(blå)

Passer til EGO og EGO-T modeller. Men kan også bruges sammen med 510, TREX, KGO atomizers, og MEGA (UGO+T-REX) atomizer, 510 cartomizers, EGO Cartomizers osv

135,00 DKK
Model: BA-EGO-900-VV
Weight: 0,075
Availability: Out of stock

REGULERBART EGO BATTERI / 900MAH, mat-sort (gummi-lakering).

Batteriet kan justeres til at leverer hhv. 3.2V, 3.7V, 4.2V

Passer til EGO og EGO-T modeller, men kan også bruges sammen med 510, TREX, KGO atomizer, og MEGA (UGO+T-REX) atomizer, 510 cartomizers, EGO Cartomizers osv.

08/05/2012

Det nye regulerbare EGO batteri er en yderst hensigtsmæssig opfindelse, som gør det muligt at regulere strømstyrken i forhold til atomizerens / cartomizerens individuelle behov og ens personlige smag. Smagen varierer meget i forhold til hvor varm brændetråden bliver. Jeg oplever f.eks. et behov for, at dampen er lidt blidere i smagen om morgenen, og modsat at den gerne må kradse lidt mere i halsen sidst på eftermiddagen og om aftenen. Reguleringen sker nemt ved 5 hurtige tryk på knappen, og der er 3 forskellige strømstyrker at vælge imellem 3,2 - 3,7 - 4,2 volt som indikeret ved henholdsvis rødt, rødblåt og blåt indikatorlys. Batteriet holder strøm i 1-2 døgn afhængig af forbrug, og det er udført i en gedigen kvalitet. Det er således en væsentlig forbedring, at batteriets coating er udført i en tynd sort gummibelægning i stedet for den matte sorte lak, som plejer at skalle af efter kort tid i lommen sammen med nøgler etc.

Add review:
RELATED PRODUCTS