EMOW E-Cigarette Starter Kit - 1300mAh

Awesome e-cigarette (2014) in elegant design with variable volta, great vapor and flavour. BDC Dual coil atomizer system with airflow control. Long battery life and easy to use.

*** EOL ***
+45 38761145

Model: SK-EMOW-SS
Weight: 0,3
Availability: Out of stock

EMOW E-CIGARET STARTPAKKE M./VARIABLE SPÆNDING - I FLOT PUDSET STÅL LOOK

Denne meget elegante e-cigaret fra Kangertech er en anelse tykkere end traditionel ego e-cigaretter, men byder på en lang rækker funktioner som man kender dem fra de lidt mere avancerede atomizere og tilsvarende batterier.

EMOW er desuden meget nem og betjene, genfylde osv.

EMOW atomimzer

EMOW atomizeren er lavet som en hybrid af de traditionelle Aero-tanke, eller Pro-tanke og leveres med i alt 6 stk. BDC Dual Coil Atomizer hoveder. BDC Dual coils (dobbelt-viklede coils), der giver lidt mere damp og smag til brugeren. Atomizeren benytter coils monteret i bunden af tank for at sikre brugeren mod "dry hits".

På EMOW atomizeren kan luftstrømmen justeres på den lille drejeskive tæt ved atomizerens bund. EMOW tanken er fremstillet af pyrex glas, der gør at selv de kraftige, æteriske oiler fra nogle e-liquids ikke ødelægger tanken.

Atomizeren leveres deusden med en udskiftelig mini 510-tip (rustfrit stål) ligesom på de fleste RDA/RBA atomizere.

EMOW batteri - 1300mAh

EMOWs 1300 mAh batteriets tykkelse er medvirkende til at give en betydelig forøgelse i kapacitet uden at batterier bliver meget længere en de traditionelle ego-batterier.

Batteriet er variabelt, dvs. at man via 3 hurtige klik på knappen kan justere batteriet til forskellige spændinger: hvid = 4,8V, grøn = 4,2V, rød = 3,7V.

Lyset omkring knappen på batterier indikerer spændingen.

Batteriet kan desuden tændes og slukkes vha. 5 hurtigere klik, når man har den i lomme eller i tasken og vil sikre sig at den ikke kan tænde.

EMOV Design

Batteriets aktiveringsknap er i niveau med resten af batteriet, og atomizeren diameter passer perfekt med batteriet tykkelse. Dette uniforme design giver EMOW en vis æstetisk elegance.


Indehold af EMOW Startpakken

1 stk. EMOW Tank Atomizer
1 stk. EMOW VV batteri - 1300 mAh
1 stk. EMOW Driptip (510)
6 stk. EMOW Bottom Dual Coils Atomizer Heads (1 stk. pre-monteret i atomizer)
1 stk. Instruktionsvejledning (UK)
1 stk. 240V Væg Adapter
1 stk. USB Charger Cable

05/11/2014

Så har jeg fundet min favorit e-cigaret til daglig brug! Denne e-cigaret er kanon! Den giver lige præcis den nikotin mætning jeg har brug for, nem af betjene/fylde på, fylder det samme som en tyk kuglepen, holder strømme godt. Har haft den med på arbejde en hel dag, uden at den er løbet tør for strøm, normalt ego-batteri kan jeg bruger 2-3 900mah batterier af på en hel dag, men tror at jeg suger mindre i denne, og den derfor holder strømme betydeligt længere. Smag og luftblanding kan justeres, så suget er præcist som jeg gerne vil have det. Supergod pakke - et minus er at der kun er et batteri med med jeg har købt et vision spinner ved siden af der slutter tæt med atomizeren...

12/04/2016

Orv. det var hurtig levering. god e-cigaret, smager godt - tak den er jeg meget glad for. Med venlig hilsen Annemarie

Add review:
RELATED PRODUCTS