eRoll Mini E-Cigaret Starter Kit

eRoll - Great Mini E-cigarette kit with small transportable charger case, 2 batteries, and charger.
** Special Offer! Only black models in stock **

*** EOL ***
+45 38761145

Model: SK-EROLL
Weight: 0,375
Availability: Out of stock

eRoll™ Startpakke - Komplet kit m. 2 batterier og transportabelt ladeboks.

eRoll™ fra Joyetech er en lille elegant e-cigaret med tank cartridges og udskifteligt atomizer hoved.

eRoll™ er på størrelse med en normal cigaret og har automatisk tænd/sluk ved sug - så den kan betjenes "håndfrit". Ecigaretten er samtidig lille og let.

Den leveres med en smart lille cigaretæske med indbygget lader/batteri, så cigaretten kan lade op medens den ligger i lomme/tasken.

Da de meget små batteri også betyder kortere holdbarhed kan man blot lægge cigaretten tilbage I boksen, så den lades op når man ikke bruger den.

Selve etuiet er lille og tyndt og kan nemt ligge i en lomme.

eRoll™ giver en god kraftig damp, og en særdeles god smag på væskerne.

eRoll Startpakke (Joyetech) - Instruktionsvideo af Mike Johnsen

 

Startpakken indeholder:

1 stk. eRoll Lade-etui m./indbygget batteri (1000 mAh)
2 stk. eRoll Atomizer (Hoveder)
1 stk. eRoll Atomizer (Rør)
2 stk. eRoll Batterier (90 mAh)
3 stk. eRoll Tank Cartridges

1 stk. 240V Adapter med USB
1 stk. USB - Micro USB kabel til PCC boks.


Modellen leveres pt. kun i hvid - med hvidt (transparent mundstykker).

Til opfyldning af kapsler anbefaler vi en flaske med tynd spids, så kan man fylde direkte i kapslerne, uden at skulle afmonterer proppen i bunden af kapslerne.

eRoll Startpakke (Joyetech) - Instruktionsvideo af Mike Johnsen

05/11/2014

Ja, jeg har købt en Eroll cigaret, jeg er den type at jeg gerne vil købe noget der virker, men det skal være kvalitet, og her ramte jeg rigtig, en super godt system, men den kunne godt være bedre, cigaretten er i top, men batteri kunne godt laves så der kunne ligge en x cigaret og 4 tanke der er plads, men ellers skulle i prøve den, den er suveren god!!

19/11/2014

JA,jeg har skrevet en anmeldelse ang. eRoll,hvor jeg skrev at man godt kunne lave en hvor der kunne være en x cigaret og tanke,og hvad sker der,HOPLA, der er en på vej der kan være 3 batterier og 3 tanke,jeg har set billed af den,den er rigtig smart,og den kan oplade alle 3 batterier på en gang,og hoved batteri er på 3000 mah.Det bliver garanteret en sællert og det er det samme firma joyetech der har lavet den,så det oser af kvalitet.

19/11/2014

Jeg glemte at fortælle er det selvfølgelig er nonsmokers der er først med at få det nye hjem til den billigste pris,jeg startede med dem for godt 3 mdr. siden,og de er hurtige,venlige,og handler kun med kvalitet så du bliver ikke snyt når du prøver dem,det jeg skriver her får jeg ikke en bøjet femøre for,men de fortjener det.

22/04/2015

Super god. Med super god damp. Super smart man bare skal tage et hiv som en alm cigaret og kan holde den som en alm cigaret. Jeg har kun haft den 6 timer og er meget positiv overrasket. Jeg får sikkert en god start til rygestop. Giver den 5 stjerner.

Add review:
RELATED PRODUCTS