Rebuildable Atomizers i mange former og afskygninger. Her finder du både både Rebuildable Tank Atomizers (RTA) i bedste Genesis stil og de mere traditionelle Rebuildable Dripping Atomizers (RDA), Rebuildable Dripping Tank Atomizers (RDTA), samt RBA tilbehør og baser.

Har du mod på selv at bygge din atomizer og selv kunne justere dampudviklingen på din e-cigaret er første trin at anskaffe sig en rebuildable atomizer og et batteri-mod. En rebuildable atomizer er som navnet siger en genopbyggelig atomizer. Dette betyder at man selv kan stå for opbygning af væge og coil (varmespole) på sin RBA uden at købe de noget dyrere færdiglavede hyldevarer og færdigproducerede heads/coils.

Klik her for at se standard e-cigaret atomizer kategorien

Model/varenr.: MOD-VALK-RDA
1 anmeldelser

Superflot og elegant mekanisk MOD m./indbygget Dripper Atomizer (RDA) til stilfuld dripping.

Fra: EHPRO
350,00DKK
Lager: På lager

Generelt om Rebuildable Atomizers (RBA) & Rebuildable Dripping Atomizer (RDA)

De fleste producenter rengør grundigt efter fremstilling og pakning, men vi har oplevet enkelte producenter hvor rengøring efter fremstilling ikke har været grundig nok, så vi anbefaler at alle RBA kloner og Rebuildable Atomizers rengøres grundigt med varmt vand før de tages i brug, da der kan sidde rester af maskinolie i sprækker og revner, der kan påvirke smagen.

Det anbefales ligeledes for det bedste resultat at man som erfaren RBA bruger selv laver sit eget væge / coil setup, da de eventuelle præfabrikerede setup, der leveres på nogle af produkterne produkterne, ikke altid er finjusteret eller yder optimalt.

Som udgangspunkt yder vi ikke support på selvbyg med Rebuildable Atomizers og opfordrer derfor også grundet de mange muligheder og faldgruber at man på forhånd sætter sig rigtigt godt ind hvordan det hele virker, blandt andet hvilke elektriske begrænsninger/muligheder der kan lade sig gøre, og forhold mellem coils, batterier, batteri mods mm.