KICK - Boost Regulator Modul

Kick regulator til bl.a. Telescope mods kan justerer voltage og watts. Kick passer til de fleste mekaniske rørmods
100,00DKK
Model/varenr.: SP-MOD-KICK
Vægt: 0,025
Lager: På lager

KICK - VARIABELT VOLT/WATT REGULERINGSMODUL - til bl.a. telescope mods

Bruges primært til at booste dit mekaniske Batteri Mods

Giv dit mekaniske MOD nyt liv med denne regulator. KICK justeres til de ønskede antal Watt via et lille potentimenter i bunden og monteres i dit favourit Telescope eller andet Rør-mod.

Når din foretrukne antal watt er fundet, finder modulet selv ud af at regulerer volt/watt forhold så det passer uanset atomizer/cartomizer ohm osv.

Anbefales til erfarne e-rygere.

Justeringen til et fast output - kan nedsætte levetiden på traditionelle batterier - producenten anbefaler derfor High-Drain batterier til brug sammen med Kick.

 

 

 

 

Kick - Teniske data:

Kick regulator til bl.a. Telescope mods kan justerer voltage og watts.
Kick passer til de fleste mekaniske rørmods

Kick booster strømstyrken på dit mekaniske mod - passer til de fleste rørmods med IMR batterier.

Kick er designet med henblik på brug i 18650 rør mods i 18650 størrelse (max. 19,5 mm. internt i diameter), sammen med 18350 eller 18500 IMR batterier. De kan også bruges i nogle rørmods i 18500 størrelse. (max. 19,5 mm. i diameter) med et 18350 battery.

Modsat traditonelle variable voltage mods, vill mikroprocessoren i Kick automatisk - og konstant justere volt og amperer (efter behov) for at sikre en god stabil varmeudvikling uanset atomizer/cartomizer og ohm-værdi.

Kick vil, når brugeren først har fundet "the sweet spot", justerer alle atomizer enheder efter dette, og skrue op og ned for volt/watt for at opnå bedste resultat.

14/10/2013

En fantastisk lille kammerat. Jeg bruger denne KICK sammen med min K100 og den giver lige det lille boost ekstra jeg har brug for. Plus du slipper for den irriterende faldende effekt der forekommer i takt med batteriet drænes.. Den sørger for den samme damp hele dagen :) Til gengæld så er den lidt hård ved batteriet. Så jeg vil anbefale et High Drain batteri, da når du skruer op for wattene på den så hiver du flere ampere ud af batteriet. Og det er ikke alle batterier der kan følge med. Det problem får man ikke med et high drain batteri :)

Tilføj anmeldelse:
LIGNENDE VARER