E-Cigar Cowboy No.5 Startpakke

Fra: BOGE

Komplet Cowboy No. 5 elektronisk cigar startpakke m./4 stk. cartomizers (tanks).

 

*** UDGÅET ***
+45 38761145

Model/varenr.: SK-COWBOY5
Vægt: 0,5
Lager: Ikke på lager

E-Cigar (Cowboy) Startpakke + 4 stk. Cartomizers

Flot elektronisk elektronisk e-cigar cubaner-stil. Denne model har udskifteligt Clearomizers (Atomizer+Tank+Tip). Cowboy no.5 e-cigar ser meget ægte ud og har en en rød led der lyser når der dampes. Clearomizer-dele, mundstykke og batteri er dækket med en papirlag der giver fornemmelsen at at bide i en rigtig cigar.

OBS! VEDR. PÅFYLDNING (NY MODEL)
Denne model er en ny version af Cowboy No. 5 og fyldes ikke fra toppen, men selve coilen kan pilles ud og tanken fyldes nedefra (modsat mundstykket). Det røde stykke i Clearomizeren kan skrues ud - hvis det sidder for stramt til at kunne fjernes med fingrene kan man bruges batteriets "click-on" lås som håndtag til at dreje det løst.

Cowboy E-Cigar Kit indeholder:
1 x E-Cigar 1500mAh batteri
4 x E-Cigar Clearomizers m./mundstykke
1 x USB Oplader
1 x Brugervejledning

E-Cigar Clearomizer har en indbygget væskebeholder på ca. 3.5ml.
Cowboy No.5 E-Cigar har en simpel drej-og-klik samling mellem batteri og clearomizer-delen.
Batteri er genopladeligt, og har en kapacitet på 1500mAh (3.5V)
Medfølgende Clearomizers (Coil) er på 2.0-2.4ohm og leverer både en god smag og en fornuftig dampmængde.

Bemærk venligst:
Da e-cigarens mundstykke (det yderste stykke) der er lavet i gummi også er beklædt med cigarblads lignende papir, for at imitere følelsen af en rigtig cigar, vil papiret på selve mundstykket blive slidt/opløst efter noget tids brug, selvfølgelig helt afhængig af hvor vådt det bliver og hvor meget der bides i mundstykket. Dette betyder dog ikke noget for ydelsen og mundstykket udskiftes automatisk når selve clearomizeren skiftes.

Husk at holde gløden opad på batteriet så væsken ikke løber ud, når clearomizeren åbnes ! 

21/07/2015

Dette er den fedeste ryger der kan købes for penge. Stort batteri og masser af røg. Ser desuden dejlig "Bad ass" ud. Jag bruger den med Havana Reserve 36 mg. Så er fornemmelsen fuldkommen. Kan varmt anbefales.

12/08/2015

For en gangs skyld en elektronisk cigar hvor alle delene kan skiftes ud. Har prøvet den klassiske cigar dse-701, 1020B hvor tanken er monteret på batteriet, men denne her er lavet gennemtænkt ... glæder mig allerede til nytår <<<:-P

11/01/2016

Stor og meget sjov elektronisk cigar. Blødt gummiagtigt mundstykke beklædt med cigarpapir får den faktisk til at føles ægte. Selv fra kort afstand kan man godt tage fejl af den og en rigtig cigar. Desuden er det ret smart med "atomizer" i samme del, så den kan skiftes ud. En fantastisk go' e-cigar!

Tilføj anmeldelse:
LIGNENDE VARER