Super Mini E-Cigaret (8084) USB (Cigaretpakke Karton)

Fra: SLB

Pt. ikke lagervarer - Vi anbefaler i stedet: Joyetech eRoll

*** UDGÅET ***
+45 38761145

Model/varenr.: SK-8084-CBOX
Vægt: 0.180
Lager: Ikke på lager

Super Mini-Cigaret 8084 (DSE084) Startpakke m./USB Lader

"Ekstra tynd super mini e-cigaret model, til dem der er trætte at store og klodsede e-cigaretter..."

Super Mini E-Cigaretten 8084 er en af de mest populære e-cigaretter, dels pga. "looket", der er akkurat samme størrelse som en normal cigaret, dels vejer cigaretten meget lidt, men også fordi den er nem at suge i. På alle måder det tætteste man kommer på en normal cigaret.

Alt på cigaretten er mindre, dvs. batterilevetiden, holbarheden på kapsler etc, er kortere, og røgmængen kan varierer en smule når kapslen er ved af være tom.

E-cigaretten leveres i kompakt karton-cigaret boks med plads til USB lader til opladning i computeren, og
ekstra kapsler. Boksen er på størrelse med en normalc igaret pakke - lige til brystlommen.

Pakken består af følgende dele:

1 stk. Mini Cigaret (DSE084) 84mm x 7.8mm
1 stk. Batteri (Lithium-ion)
1 stk. USB Lader til f.eks opladning via Computer (Der ingen 220V er inkluderet)
4 stk. Tobakskapsler uden nikotin.

Pt. ikke lagervarer - Vi anbefaler i stedet: Joyetech eRoll

17/04/2009

Super Mini 8084 er den mindste e-cigaret jeg nogensinde har prøvet. Min personlige mening om den / oplevelse med den er at den størrelsesmæssigt føles næsten som en normal cigaret, også med hensyn til at suge i den, den er til forskel fra de andre mini-cigarettr jeg har prøvet meget nem at suge i. Formentlig pga. størrelsen har den et par minusser, bl.a. er at den løber forholdvis hurtig tør for strøm, men jeg kan også sidde med den i munden flere timer og glemme alt om den fordi den er så lille ... :-) Jeg har efterfølgende købt en ekstra pakke da, et batteri var lige i underkanten for at dække det daglige behov 20-30 smøger i døgnet, når man ikke lige er i nærheden af en computer og kan "lyn"-lade medens man laver noget andet. Kartonæsken den leveres i er helt fint, og man føler sig hensat til normal rygning på alle måder. Man skal ikke forvente at den kan holde en hel nat i byen, eller som erstatning for en pibe :-) men helt klart en fed model. Godt koncept - til prisen/ydelsen er den helt genial.

21/04/2009

En utrolig fiks lille en. Der var lidt problemer til at starte med men jeg fik den bedste service nogensinde, forstøveren virkede ik i den første, men uden beregning fik jeg tilsendt en helt ny pakke, og så skal jeg bare returnere den med fejl i, og jeg fik lov til at bestille noget mere med, som så blev sendt sammen med. Har aldrig oplevet så god en service før. Og selve smøgen er perfekt til mig, den har samme størrelse som en almindelig smøg, og pakken er os samme størelse, nem at have med, og den er meget nem at skifte kapsel på. Jeg er generelt meget tilfreds med både service og produkt.

05/05/2009

jeg har prøvet denne e-cigaret og den model der blir solgt i supermarkederne. jeg kan klart anbefale denne model fremfor den supermarkederne har. den har en behagelig størrelse og der er et fint sug i den samtidig med at der er god røg i den. 5 stjerner herfra

Tilføj anmeldelse:
LIGNENDE VARER